Wrapper Start : Gradient + Image Blank

AEG – Anschutz Entertainment Group

AEG er en af de førende sports- og underholdningspræsentanter i verden. Et helejet datterselskab af Anschutz Company, AEG ejer, kontrollerer eller er tilknyttet en samling af virksomheder, herunder over 100 af verdens fremtrædende faciliteter, såsom STAPLES Center i Los Angeles, Californien, Sprint Center i Kansas City, MO og The O2 Arena i London, England.

 • Firmanavn

  AEG – Anschutz Entertainment Group, a wholly owned subsidiary of the Anschutz Company

  Beliggenhed

  Los Angeles, California, United States

 • Firma størrelse

  11,000+ employees

  Industri

  Sports & Entertainment

I don’t even invest an hour a month to this… It’s so easy that I sometimes forget it’s working behind the scenes and putting money back into our bottom line.

Office working environment

At få det fulde momspotentiale

Med SAP Concurs Concur Expense, der allerede er i brug hos AEG, udnyttede Taxback International deres direkte integration til at trække data hurtigt og præcist og give en overbevisende gratis analyse til AEG ved at dele deres fulde momsindvindingspotentiale

Wrapper End : Blank

Se flere succeshistorier

Warner Music Logo

Vi tilbagebetalte $250.000 på kun 6 timer!

Læs mere
valens logo

Taxback International differentierede sig som markedsledere med fremragende processer, konkurrencedygtige priser og avanceret online rapportering.

Læs mere
TRANSITIONS logo

Taxback International giver os mulighed for at fokusere på vores daglige aktiviteter, mens de håndterer alle skattekontorerne direkte – hvilket er en hovedpine, vi ikke har brug for!

Læs mere