Overholdes

Innovativ teknologi bygget på årtiers erfaring og global momsekspertise

Verdens første automatiserede komplette tjeneste til momsafregning med indbygget og reguleret international betalingsmulighed, understøttet af branchens førende momseksperter.

Vi ændrer måden, hvorpå efterlevelse af momsregler administreres globalt på en enkelt platform.

Synes I, det er udfordrende at administrere efterlevelse af momsregler?

Comply, vores innovative, komplette platform, transformerer administrationen af alle arbejdsgange vedrørende efterlevelse af momsregler. Vores teknologi automatiserer forberedelsen og indberetningen af jeres momsrefusionserklæringer og eliminerer kompleks manuel indberetning, som ofte ikke lever op til lovgivningen.

Vores sikre, strømlinede platform transformerer jeres skatteteams manuelle og tidskrævende processer i forbindelse med indenrigs momsrefusionserklæringer og efterlevelse af momsregler.

Comply map
Comply dashboard

Garanteret regelefterlevende og rettidige momsindberetninger

Comply forbereder, validerer, godkender og indsender jeres momsindberetninger til de relevante skattekontorer. Vi sørger for, at alle jeres momsindberetninger, Intrastat og EC-salgslister indsendes rettidigt og med fuld regelefterlevelse.

Jeres data bliver forberedt, valideret, godkendt og indsendt, alt sammen alene ved hjælp af Comply. Samtidig gemmes der et komplet revisionsspor for aktuelle og historiske indberetninger efter enhed, skattekontor, indberetningsdatoer og -hyppighed.

Fuld gennemskuelighed med diagnosticering og analyse

Comply giver jer værktøjerne til at opnå gennemskuelighed og påvirke forretningsbeslutninger med nøjagtig trendanalyse og økonomisk modellering på basis af analyse af omfattende datamateriale. Vores skybaserede analyse leverer intelligent diagnosticering af arbejdsgange og nøjagtige betalingsprognoser.

Kunstig intelligens og maskinlæringsbaserede algoritmer analyserer historiske momsindberetningsdata med henblik på at detektere mønstre og nøjagtigt forudsige fremtidige momsindberetningsbeløb.

Comply dashboard
Returns

Integrationer og afstemning

Comply streamer ubesværet data og billeder fra adskillige datakilder med ERP-integration og forenklet afstemning.

Oven i købet giver vores integration af flere skattekontorer en enklere måde at indberette moms rettidigt.

Indenrigs Momsrefusions

Comply har et komplet momsrefusionsmodul indbygget, således at jeres indenrigs-momsrefusion automatisk sammenkøres med jeres lokale momsindberetninger.

Uanset datakilden validerer Comply dataintegriteten, og hvor der er tale om regelefterlevelse for fakturaer, foregår der fakturakorrektion med henblik på maksimal refusion.

Comply Domestic VAT Reclaim
Comply

Indlejret betalingsteknologi

Comply indeholder revolutionerende betalingsteknologi, der er indlejret med henblik på at muliggøre skattebetalinger i lokale valutaer samt afstemninger. Dette fjerner omkostningerne ved og risikoen for forsinkede skatteindbetalinger.

Vores fuldt regulerede globale betalingsnetværk af lokale bankkonti omfatter mere end 160 lande og over 130 valutaer.

Overholdelse af lovgivning

Det kan være en stor udfordring for en organisation at opretholde efterlevelse af momsregler på tværs af globale aktiviteter. Hos TBI holder vi os ajour med efterlevelse af momsregler i mange forskellige lande. Vi holder øje med udviklingen i lokal lovgivning, så vi kan levere en global løsning, der altid reflekterer korrekte takster, momsbehandling, indberetningskrav og datalovgivning.

Comply, der er vores platform for efterlevelse af momsregler, eliminerer besværet med administration af efterlevelse af momsregler.

Working and analyzing

Wrapper Start : White Blank

  • Garanteret nøjagtighed

    Garanteret nøjagtighed, validerede kontroller og rettidige indberetninger.

  • Revisionsspor

    Et komplet revisionsspor med alle individuelle indberetninger med sammenkørsel af globale indberetninger.

  • Eskaleringsstrømme

    Enhver afvigelse/ekstreme værdier overvåges og eskaleres til support.

Wrapper End : Blank