INTERNATIONAL MOMSREFUSION

Forøg jeres internationale moms- refusion med 50%

Refusion af moms på udenlandske forretningsomkostninger er en nem måde at tilføre jeres virksomhed penge.

Making a quick note of completed tasks

Udfordringen ved international momsrefusion

  • Hvert land har sine egne specifikke tidsfrister og regler, med forskellige administrative indberetningsregler.
  • Hvis man skal operere på de globale markeder, skal man have ekspertviden inden for lovgivning, support på fremmedsprog og relationer til de lokale skattemyndigheder.
  • Virksomheder ansøger ofte om for lidt i refusion, fordi manglende viden eller ressourcer forhindrer dem i at indsende komplette ansøgninger.
  • Ansøgninger om international momsrefusion er underlagt tidsfrister. Hvis man ikke overholder fristen, kan man gå glip af sin momsrefusion.

Avanceret momsteknologi kan forøge jeres refusion med 50 %

Automatisering af international momsrefusion vil frigøre interne ressourcer og samtidig give jeres virksomhed en likviditetsindsprøjtning.

Taxback International forøger nye klienters momsrefusion for internationale rejse- og repræsentationsudgifter og udestående mellemværender med 50 % i gennemsnit med vores unikke VATConnect-teknologi

VAT manager
Man and woman looking at ipad

Samarbejd med Taxback International

Taxback International har over 25 års erfaring inden for momsrefusion, og virksomheder vælger at samarbejde med os på grund af vores dokumenterede ekspertise og innovative teknologier.

Vores teknologiplatform understøttes af verdens førende momseksperter, så vi kan være sikre på 100 % regelefterlevelse. Fordelene ved vores ydelser er lette at kvantificere, og der kræves ingen indledende investering.