Om os

Hvorfor Taxback International?

Taxback International kombinerer innovativ teknologi, dyb brancheekspertise og værditilførte partnerskaber i leveringen af omfattende momsløsninger, der maksimerer jeres momsrefusioner og minimerer jeres risici, så I kan fokusere på jeres virksomheds vækst.

Global Payments Solution

Vores kerneværdier

Der er fire kerneværdier, der definerer, hvem vi er, og som gennemsyrer hele vores forretning – så vi kan levere den bedst mulige klientoplevelse. Resultatet er, at tusindvis af organisationer verden over har betroet Taxback International at administrere deres efterlevelse af momsregler

  • Kundefokus: Vores højeste prioritet er at samarbejde med vores klienter om at opnå og bevare efterlevelse af momsregler og at give dem fuld gennemskuelighed og kontrol.
  • Fremtidsorienteret innovation: Comply, vores komplette platform, transformerer styringen af alle arbejdsgange vedrørende efterlevelse af momsregler.
  • Ekspertise, man kan regne med: Med over 25 år i branchen er vi den førende globale autoritet inden for moms, og vores ekspertmedarbejdere uddannes kontinuerligt inden for globale skatteemner med relevans for vores klienter.
  • Sikkerhed: Der er sikkerhed indbygget i ethvert kontaktpunkt af vores teknologi, procedurer og partnerskaber.

Clune Group

Taxback International er en del af Clune Group, en sammenslutning af globale virksomheder, der har til formål at forenkle kompleksiteten ved global forretningsførelse.

Den iværksætterånd, der var kendetegnet for vores opstart i Irland, har fortsat med at forme de produkter og tjenesteydelser, vi skaber. Til forskel fra mange andre selskaber, er vi klar over, at det samme produkt ikke passer til alle. Derfor stræber vi efter at skabe tilpassede ydelser, der passer nøjagtigt til hver enkelt klients specifikke behov.

Colleagues react to successful VAT return