Wrapper Start : Gradient + Image Blank

Amberline Sp. Z o.o.

Amberline leverer og installerer en række vinduer og døre i hele Europa til nybyggeri og renoveringsprojekter.

Da Taxback lnternational nærmede sig Amberline Sp. Z o.o og udførte en gratis sundhedscheck, hvor alle fakturaer blev revideret, resultaterne var overraskende.

  • Firmanavn

    Amberline Sp. Z o.o.

    Industri

    Building Materials

  • Beliggenhed

    Kolobrzeg, Poland

Amberline

Ved at arbejde med Taxback International modtager vi forbedret synlighed og et professionelt kontostyringssystem, der til enhver tid kan besvare vores spørgsmål. Det har gjort det muligt for os at koncentrere os om vores kernevirksomhed, mens vi skaber en yderligere indtægtsstrøm gennem deres udenlandske momsindvindingsproces.

Office environment

Gratis sundhedstjek og en fuld revision.

Da Taxback lnternational nærmede sig Amberline Sp. Z o.o og udførte en gratis sundhedscheck, hvor alle fakturaer blev revideret, resultaterne var overraskende. Amberline Sp. Z o.o tabte en stor procentdel af den potentielle momsregning.

Wrapper End : Blank

Se flere succeshistorier

Warner Music Logo

Vi tilbagebetalte $250.000 på kun 6 timer!

Læs mere
valens logo

Taxback International differentierede sig som markedsledere med fremragende processer, konkurrencedygtige priser og avanceret online rapportering.

Læs mere
TRANSITIONS logo

Taxback International giver os mulighed for at fokusere på vores daglige aktiviteter, mens de håndterer alle skattekontorerne direkte – hvilket er en hovedpine, vi ikke har brug for!

Læs mere