Wrapper Start : Gradient + Image Blank

Dunav Tours Cruises EAD

Dunav Tours er det eneste bulgarske firma, der er specialiseret i flodkrydsturisme. På nuværende tidspunkt ejer de fire flod krydstogtskibe med en samlet kapacitet på 640 senge, der dækker 80% af de berømte krydstogtsdestinationer i Europa.

Dunav Tours Cruises EAD er imponeret over Taxback Internationals konkurrencedygtige priser og fleksible tilgang til at imødekomme hver enkelt kundes direkte behov. Hovedårsagen til, at de skilte sig ud blandt andre konkurrenter, var deres evne til at centralisere hele momsoverholdelsesprocessen.

 • Firmanavn

  Dunav Tours Cruises EAD

  Beliggenhed

  Rousse, Bulgaria

 • Firma størrelse

  10 – 50 employees

  Industri

  Leisure, Travel & Tourism

Dunav Tours

Vi er blevet imponeret over Taxback Internationals konkurrencedygtige priser og fleksible tilgang til at imødekomme hver enkelt kundes direkte behov

Woman look at vat comply

Fuldt kompatibel i alle regioner.

Dunav Tours er overbeviste om, at Taxback International vil holde sig ajour med alle 9 momsregler, og at deres overholdelsesniveauer maksimeres på tværs af alle operationer.

Wrapper End : Blank

Se flere succeshistorier

Warner Music Logo

Vi tilbagebetalte $250.000 på kun 6 timer!

Læs mere
valens logo

Taxback International differentierede sig som markedsledere med fremragende processer, konkurrencedygtige priser og avanceret online rapportering.

Læs mere
TRANSITIONS logo

Taxback International giver os mulighed for at fokusere på vores daglige aktiviteter, mens de håndterer alle skattekontorerne direkte – hvilket er en hovedpine, vi ikke har brug for!

Læs mere