Wrapper Start : Gradient + Image Blank

Kuwait Petroleum Corporation

Kuwait Petroleum Corporation (KPC) er et af de ti største olieenergikonglomerater og er førende inden for levering af sikker, ren energi til de globale markeder. I dag oversætter KPC en fuldt integreret industri med operationer, der spænder over seks kontinenter. Arbejdet med Taxback International har taget hovedpinen fra dataindsamling og indlæring af regler og forskrifter for KPC væk. Selv uden dem havde et udgiftsstyringssystem, var Taxback International i stand til problemfrit at trække data til tilbagebetaling af FVR og DVR-fradrag.

 • Firmanavn

  Kuwait Petroleum Corporation

  Beliggenhed

  Kuwait City, Kuwait

 • Firma størrelse

  10,000+ employees

  Industri

  Oil & Energy

Kuwait Petroleum Corporation

Taxback International har skiller sig ud fra konkurrenter på tværs af en række værdier inklusive teknologi, ekspertise og innovation.

smiling man look vat compliance

Teknologi, ekspertise og innovation.

De internationale taxback-revisorer sikrer, at hver enkelt faktura hos Kuwait Petroleum Corporation (KPC) eksternt revideres, hvilket fremhæver alle de berettigede transaktioner til inddrivelse af moms.

Wrapper End : Blank

Se flere succeshistorier

Warner Music Logo

Vi tilbagebetalte $250.000 på kun 6 timer!

Læs mere
valens logo

Taxback International differentierede sig som markedsledere med fremragende processer, konkurrencedygtige priser og avanceret online rapportering.

Læs mere
TRANSITIONS logo

Taxback International giver os mulighed for at fokusere på vores daglige aktiviteter, mens de håndterer alle skattekontorerne direkte – hvilket er en hovedpine, vi ikke har brug for!

Læs mere